Copiii cu care ne mândrim!

Patru locuri III, trei elevi clasaţi pe locul II şi trei locuri I este rezultatul copiilor la cea de-a VII-a ediţie a Concursului internaţional de interpretare vocală şi instrumentală „Ofrandă Sunetului” de la Iaşi. Competiţia a avut loc sâmbătă, 7 mai, la Palatul Copiilor din Iaşi.

Elevii profesoarei Mariana Moga de la Palatul Copiilor din Satu Mare s-au întors duminică după-amiază, 8 mai, din capitala Moldovei. La competiţia din acest an au participat elevi din cinci judeţe. În afară de Satu Mare la concurs s-au mai înscris pianişti de la Palatele Copiilor din: Botoşani, Vaslui, Iaşi şi Bucureşti. Sătmărenii au dat încă odată dovadă de pregătirea lor, toţi cei zece elevi clasându-se pe primele trei locuri a podiumului.

Daria Grad, Mihăiţă Buzilă, Iulia Pop şi Irimie Rebece au obţinut locurile III la categoriile de vârstă la care au concurat. Pe treapta a doua a podiumului au urcat: Barla Beáta, Andrei Bace şi Alina Mariţa iar locul I a fost adjudecat de: Alin Mariţa, Adelin Buricea şi Andrei Boca.
Elevii profesoarei Mariana Moga pleacă în acest weekend la Bucureşti unde vor participa la Concursul internaţional de interpretare pian din capitală. Competiţia de la Bucureşti va reuni şi pianişti de peste hotare. Concursul va avea loc sâmbătă, 14 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.