Zilele Colegiului “Gheorghe Dragoş”

Două zile de sărbătoare la Colegiul Tehnic “Gheorghe Dragoş” din Satu Mare. Astăzi, 5 mai şi vineri, 6 mai, au loc “Zilele Colegiului”.

Holurile, de la intrare şi până sus s-au umplut de mese de prezentare. “Este vorba despre elevii care şi-au făcut firme, la care noi le spunem firme de exerciţiu deoarece, deşi sunt înscrise după toate normele unei firme reale toate tranzacţiile au loc doar în plan virtual. Noi putem cumpăra sau vinde după caz de la o firmă din Timişoara spre exemplu, iar alte firme la fel. Elevii îşi prezintă astăzi firmele dar şi produsele pe care le comercializează”, a declarat Mircea Török, profesor în cadrul Colegiului.
Într-una din sălile şcolii elevii, profesorii dar şi toţi cei interesaţi au avut posibilitatea de a participa la un seminar despre arta culinară dar şi o prezentare a firmelor de exerciţiu prin intermediul cărora elevii i-au contact cu lumea afacerilor. “Scopul acestui seminar este de a conştientiza oamenii asupra alimentaţiei sănătoase dar şi asupra varietăţii extrem de bogate a produselor culinare. Totodată avem şi o prezentare a firmelor de exerciţiu care într-adevăr constituie o modalitate de dezvoltare a aptitudinilor de afaceri în rândul elevilor”, spune unul dintre organizatori. Zilele Colegiului continuă şi mâine cu alte surprize incluzând şi programe artistice dar şi un bal la care sunt aşteptaţi toţi elevii şcolii şi … nu numai.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.