73 km de drumuri intră în programul de modernizare

Şedinţă fulger astăzi, 2 mai, de la ora 14.00 la Consiliul Judeţean (CJ) Satu Mare. Consilierii şi-au dat acordul pentru toate cele 21 de proiecte de hotărâre trecute pe ordinea de zi a şedinţei.

73 de km de drumuri judeţene urmează a fi modernizate prin Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii (PNDI). În cadrul unei şedinţe extraordinare consilierii judeţeni au votat astăzi, 2 mai, darea în administrare către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) pe perioada realizării investiţiei a celor 73 de km de drumuri. Totodată, consilierii au votat şi documentaţia tehnico-economică pentru lucrările de modernizare a drumurilor judeţene DJ 109 I, DJ 109 K şi a tronsoanelor dintre Vetiş şi Oar respectiv dintre Hodod şi limita cu judeţul Sălaj.
Este vorba despre programul prin care MDRT îşi propune modernizarea a 10.000 km de drumuri la nivel naţional. „Dacă totul decurge aşa cum trebuie până la sfârşitul anului vor fi finalizate toate documentaţiile tehnice referitoare la tronsonele de drumuri judeţene incluse în program. Astfel că, dacă nu în toamna acestui an măcar în primăvară să înceapă prgramele de modernizare”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Satu Mare, Csehi Arpad. Consilierii au avut de aprobat astăzi nu mai puţin de 21 de proiecte de hotărâre. Licitarea lucrărilor de modernizare se va face împreună cu judeţul Sălaj, a precizat Csehi.

2 Comentarii la "73 km de drumuri intră în programul de modernizare"

  1. Adrian SM   2 mai 2011 at 5:47 pm

    De veloautostrada lu Gyuszi nimic nu se mai aude?

    Răspunde
  2. Adam Boer   3 mai 2011 at 1:04 am

    In proiectul pistei pentru biciclisti de pe dig chiar am crezut…. oare sa fie si asta numai o alta poveste? Dar de reabilitarea cladirii teatrului a auzit cineva, era si asta o poveste.

    Răspunde

Scrie un comentariu