Locuri de muncă vacante în judeţ

288 de locuri de muncă vacante îi aşteaptă pe cei în căutarea unei slujbe în judeţul Satu Mare. Potrivit evidenţelor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare cele mai multe slujbe se găsesc în oraşul, reşedinţă de judeţ.

Dacă angajatorii din Carei şi Negreşti Oaş vin cu locuri de muncă în întâmpinarea şomerilor, patronii din Ardud, Turţ şi Tăşnad nu oferă nici o slujbă celor în căutarea unui loc de muncă. Cei mai căutaţi şi de această dată sunt muncitorii din domeniul industriei uşoare (60 de locuri de muncă). De asemenea, se caută 23 de consilieri vânzări asigurări şi 14 tâmplari universali.

Locuri de muncă în străinătate

Cei care aleg să lucreze în străinătate pot opta pentru: Austria, Belgia, Danemarca, Norvegia, Polonia, Cehia sau Ungaria. Astfel, austriecii caută zece muncitori necalificaţi în silvicultură. Belgienii au nevoie de personal în industria uşoară, de sudori şi electromecanici auto. Danezii oferă 25 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi în fermele de legume şi animale iar norvegienii caută nouă asistenţi medicali în chirurgie. Polonezii o slujbă pentru un şofer de TIR iar cehii sunt în căutarea unui inginer mecanic. Ungurii au nevoie de un ceramist şi un specialist în modelare gips.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.