Un cadavru găsit în Someş

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 30-40 de ani a fost găsit astăzi, 29 aprilie, în jurul orei 13.30 plutind pe Someş în apropierea Podului Galben. Poliţiştii criminalişti se află şi la această oră la faţa locului pentru a cerceta circumstanţele în care a murit bărbatul.

“Noi am fost anunţaţi la 112 de către un bărbat care ne-a spus că a văzut un cadavru pe Someş lângă Podul Tehnologic, la ieşirea din oraş. Ştim doar că e vorba de un bărbat. La vârstă s-ar putea să greşim deoarece echipa aflată la faţa locului a spus că victima este într-o stare înaintată de putrefacţie şi mai mult decât atât corpul era plin de apă. Cu siguranţă că s-a înecat cu mai multă vreme în urmă. Poate de vreo săptămână jumate-două”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ISU “Someş” Satu Mare, Aurel Ulici. Potrivit interlocutorului corpul neînsufleţit al bărbatului a fost scos la malul apei “dar nu a putut fi identificat deoarece nu avea niciun act asupra sa. Cadavrul a fost predat echipajului de la Serviciul de investigaţii criminale a Poliţiei”, spune Ulici.

În ceea ce priveşte vârsta bărbatului înecat incertitudinea e mare dacă luăm în considerare şi declaraţiile poliţiştilor. Potrivit comisarului de Poliţie Alin Popan ar fi vorba despre “un bărbat de aproximativ 20 de ani. Începe să se descompună. Nu cunoaştem încă identitatea acestuia şi în momentul de faţă nu ne putem pronunţa nici asupra cauzel morţii. Trebuie să aşteptăm rezultatele autopsiei”. Cercetările continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.