Tâlhari la drumul mare

Marţi dimineaţă, 26 aprilie, în jurul orei 03.00, cinci tineri s-au luat la harţă şi unde altundeva decât în faţa unui bar din Satu Mare. Localul se află pe B-dul Lucian Blaga din Satu Mare.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale au stabilit imediat identitatea celor cinci scandalagii. Este vorba despre: V. Miklós de 33 ani, Tiberiu V. de 23 ani şi Alexandru I. de 23 ani, toţi din Satu Mare, care au încercat să pună mâna pe banii lui V. Balázs de 20 ani din Satu Mare şi C. György de 19 ani din Halmeu. Văzând că cei doi nu le vor da banii cu una, cu două, au început să-i lovească. Mai mult decât atât leziunile suferite de C. György la nivelul piciorului stâg necesită îngrijiri medicale de la 90 la 100 de zile spun medicii. Cei trei agresori au fost reţinuţi de către oamenii legii pentru tentativă de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală gravă şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, urmând să fie prezentaţi Judecătoriei Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

Un Comentariu la "Tâlhari la drumul mare"

 1. un parinte   27 aprilie 2011 at 9:44 pm

  Nu inteleg de ce ii numiti scandalagii pe toti cei implicati, pentru ca in cazul de mai sus au fost 2 victime si 3 agresori !

  Sau faptul ca victimele nu s-au lasat tilhariti va da dreptul sa-i

  numiti si pe ei scandalagii ? Dealtfel victimele au fost atacati in fata unui NonStop, nu bar.

  Daca dvs stimate ziarist veti fi atacat tot asa intr-o buna zi oare cum va veti simti daca veti fi numit scandalagiu si veti fi pus in aceasi oala cu niste tilhari ordinari ?

  Răspunde

Scrie un comentariu