Turbulent, alcoolizat şi plin de figuri în cap


Scandal azi dimineaţă, 27 aprilie, în centrul Sătmarului. După ce lovit cu maşina două ghivece din beton de pe marginea trotuarului şi a făcut ţăndări sticla unei cabine telefonice un tânăr s-a dat în spectacol în faţa poliţiştilor.

Accidentul a avut loc în zorii zilei de astăzi, în jurul orei 05.00, lângă Sala de lectură a Bibliotecii Judeţene. Însă din cauza stării de ebrietate a şoferului anchetatorii nu au reuşt în ruptul capului să reconstituie detaliile evenimentului rutier. Aşa că l-au urcat pe tânăr în maşină şi l-au dus la sediul Poliţiei până ce se vor mai risipi aburii alcoolului şi şoferul va fi în stare să comunice cu oamenii legii. Adus la faţa locului în jurul orei 10.00, tânărul a devenit cât se poate de recalcitrant făcându-i pe poliţişti cu “ouă şi oţet”. “Sunteţi nişte incapabili, nişte nesimţiţi! Cum credeţi că puteam să lovesc ghivecele astea din beton?! Ia pune mâna şi vezi dacă le poţi ridica. Bine că nu spui că le-am luat în braţe şi le-am aruncat spre cabina telefonică! Dacă nu aveţi pe cine da vine mă luaţi pe mine la ochi, incapabililor! Sunteţi nişte imbecili!”, urla omul în gura mare.

Locul a rămas ca după război

Oricum, nega sus şi tare că el nu are nimic de-a face cu toată tărăşenia procată în buricul Sătmarului. “Când am venit azi dimineaţă la lucru pe la ora 05.30, am găsit cabina distrusă şi ghivecele răsturnate. Eu nu am văzut accidentul. Într-o bună zi o să mă trezesc cu o maşină în chioşcul cu ziare”, spune vânzătoarea chioşcului de ziare de lângă Biblioteca Judeţeană unde a avut loc accidentul. “Spune că el nu e vinovat. Deşi se vede clar că avea viteză mare. Vedeţi că un ghiveci a fost mişcat mai bine de 5 metri. Pe deasupra a fost şi băut”, spune unul dintre poliţişti. Văzând că nu pot lucra din cauza agresivităţii şoferului poliţiştii l-au îndepărtat în mai multe rânduri însă fără folos. Urla ca din gură de şarpe că el nu are nimic de-a face cu accidentul. Văzând că nu au de ales oamenii legii l-au urcat în maşină şi l-au dus de la faţa locului. Cercetările continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.