Tupeist, nu glumă!

După ce a pus mâna pe parcarea din faţa Finanţelor Publice pentru a-şi mai drămui buzunarele cu câţiva gologani, Sandu Molnar, fost şef la IJP Satu Mare dar şi fost mare dregător pe la Prefectură cu câţiva ani în urmă, şi-a înconjurat ţarcul doar aşa să mai taie elanul şoferilor tupeişti care, cu treburi pe la Finanţe îşi parcau maşinile în faţa instituţiei. A pus şi-o taxă, doar îi ţarcul lui. Dar cum omul a fost cadorisit cu un tupeu fără de margini, mai zilele trecute tot molfăind ce să mai facă pentru a mai enerva sătmăreanul de rând s-a pus să scoată bordurile ce mărgineau trotuarul de lângă intrarea principală în ţarc. Ce vrea să facă? Nimeni nu ştie. Numai că Sandu Molnar uită o treabă care ar fi trebuit să-l pună pe gânduri şi să mai molfăie un piculeţ înainte de a-şi vărsa nervii peste bordurile în cauză. Ce anume? Simplu ca bună ziua! Bordurile scoase şi puse una peste alta lângă gard nu-s ale lui … şi nici a lui tat’su. Sunt ale statului! Şi atunci cum de vine Molnar şi le scoate din rădăcini? Cine i-a dat voie? Se pare că omul mai crede că şi oraşul împreună cu parcarea e tot ţarcul lui. Ia mai pune-ţi pofta-n cui!

2 Comentarii la "Tupeist, nu glumă!"

  1. val   19 aprilie 2011 at 8:38 pm

    Cine i-a dat voie sa scoata bordurile? Aceeasi persoana cine i-a dat voie sa faca si tarcul , binenteles fara elaborarea unui PUZ sau macar a unui PUD (si inca se mai susoteste si faptul de a fi fost amenajat pe cheltuiala contribuabililor, lucrarile fiind efectuate de una din firmele care au lucrat la modernizarea b-dului H.Coanda) si anume amanta lui blonda din primarie, arhitecta sefa Pop, care are grija ca toate "lucrarile" lui (hotelul Cardinal, marketul de pe Unirii si altele) sa se realizeze fara prea multe "pretentii" din partea primariei.Dealtfel legat de acest tarc, acum vreo doua-trei luni, doamna (adica "domnisoara", caci a si divortat intre timp pentru a i se pune integral la dispozitie), a promovat in sedinta Comisiei de Circulatie o solicitare (de a lui) in vederea interzicerii stationarii masinilor "poporului" pe breteaua de langa finante ce duce spre centru, pentru a-i putea obliga sa utilizeze parcarea lui, binenteles contracost. Din fericire in comisie se pare ca au fost si persoane lucide, care gandesc cu partea superioara si nu cu cea inferioara, ca si amanta. Pana cand o va face, inca mult timp, pana cel putin va fi mentinuta (tot de dumnealui prin trafic de influenta, inclusiv la dna) amanta in functia aceea unde taie si spanzura dupa bunul plac si culoarea buzunarelor celui in cauza. Dealtfel in toate se consfatuiesc impreuna regulat in locatii externe orasului, pentru a fi feriti de ochii neavenitilor si probabil a sotiei si copiilor lui "unchiu Sandu". Pentru a afla mai multe, ar merita sa faceti o investigatie jurnalistica. "Prietenii stiu de ce!"

    Răspunde
  2. val   19 aprilie 2011 at 9:39 pm

    Pentru ca e perioada "superofertelor" inainte de sarbatori, va mai dau un "bonus" pentru "studiu": ati putea studia cum si in ce varianta l-a "rezolvat" d-soara amanta arh. sefa pe iubitelul Sandor Molnar cu cele 14 hectare de teren extravilan de pe Aurel Vlaicu, care nu-i produceau nicicum pui in statutul extravilan-i le-a introdus in intravilan prin fortarea extinderii intravilanului in noul PUG, care cu onor il moseste la Urbanproiect sau l-a "lamurit" pe Gyuszika (care de altfel ii "kisgyerek" in primarie datorita "dosarelelor" ce i le-a fabricat tov. Sandor impreuna cu protejata lui blonda pentru vremuri mai grele), sa "impinga" traseul centurii de ocolire a municipiului, pentru care recent cica s-au refacut indicatorii tehnico-economici?

    Răspunde

Scrie un comentariu