Un oraş mai curat – un oraş mai frumos


Organizaţia municipală de tineret a PSD Satu Mare a dat startul campaniei „Un oraş mai curat – un oraş mai frumos”. Prima acţiune, dintr-o serie care se doreşte a se desfăşura pe tot parcursul acestui an, a avut loc azi 16 aprilie începând cu ora 10:30 şi a constat în ecologizarea digului de pe malul stâng al râului Someş pe porţiunea dintre podul Decebal şi podul Golescu.

La acţiune au participat 20 de membri ai organizaţiei municipale de tineret, vicepreşedintele şi secretarul executiv al organizaţiei de seniori precum şi cel mai tânăr simpatizant şi militant din municipiu în vârstă de doar 4 ani. La final s-au strâns aproximativ 60 de saci de gunoaie, tinerii social-democraţi promiţând că astfel de acţiuni vor avea loc cel puţin o dată pe lună până la sfârşitul anului, atâta timp cât condiţiile meteo le vor permite.

8 Comentarii la "Un oraş mai curat – un oraş mai frumos"

 1. bubu   16 aprilie 2011 at 5:42 pm

  bravo voua. uite ca se poate si fara tam tam si politicieni fotografiati. va intreb ce fac satmarenii care striga ca vor un oras mai curat?

  Răspunde
 2. Norbi   16 aprilie 2011 at 6:23 pm

  Da domle, jos palaria. Au facut ceva concret nu povesti vanatoresti. Numa sa se si tina de cuvant cu continuarea.

  Răspunde
 3. argint77   16 aprilie 2011 at 11:23 pm

  Frumos,nimic de zis ….dar de ce oare nu se gandesc cei care ar trebui ,sa faca ceva si pentru oras, sa renoveze cladirile din Centrul Vechi………..Nu am mai fost prin Satu-Mare .de ceva timp.dar ceea ce am vazut in centrul orasului , m-a mahnit foarte tare….Unde este frumosul oras Satu-Mare ,de alta data ??? Ce pacat ,ca frumusetea cladirilor vechi se pierde din cauza faptului ca nu sunt ingrijite….Este o cladire gri ,sprijinita cu grinzi de lemn,aproape in centrul orasului…….de ani de zile !!

  Nimeni nu vede ?? Cum e posibil ca cetatenii acestui oras ,sa nu faca sesizari ,mai ales ca aceea cladire (undeva pe coltul strazii Randunelelor ) este in pericol sa se prabuseasca ?? De ce oare acest oras atat de viu si frumos cadva….acum parca este scufundat in nepasare…..

  Răspunde
 4. marcel   17 aprilie 2011 at 7:23 pm

  va cam luat-o pdl-ul inainte cu astfel de actiuni dar e bine si mai tarziu decat niciodata

  Răspunde
 5. prm-istul   17 aprilie 2011 at 10:25 pm

  trebuia sa incepeti cu gunoaiele de la voi din partid

  Răspunde
 6. mirela   18 aprilie 2011 at 4:45 am

  mama….ce actiune tare…si originala :).VAI DE VIITORUL POLITIC!!!cat drac' v-au dat ptr "stirea'' asta???

  Răspunde
 7. bubu   18 aprilie 2011 at 11:58 am

  eu nu cred ca au facut concurs care pe care mai repede la curatenie! apropo de pdl. cind au facut ei curatenie au enumerat o gramada de sefi, ca ala era scopul. nu vad asta aici la tineretul psdist. asa ca…

  Răspunde
 8. marcel   18 aprilie 2011 at 12:55 pm

  @bubu:daca citesti informatia si gazeta de astazi acolo mai apare un nene care nu a avut nici o traba cu actiunea facuta de ei

  Răspunde

Scrie un comentariu