Ţiganii din blocul de pe Ostrovului, pontaţi pentru curăţenie

Pentru a-i conştientiza pe locatarii blocului CD2 de pe strada Ostrovului că nu-i suficient să locuiască fără forme legale, ci trebuie să pună osul la treabă, reprezentanţii Serviciului Public de Asistenţă Socială (SPAS) şi cei ai Poliţiei Locale Satu Mare au organizat o amplă acţiune de igienizare a spaţiului din jurul imobilului.

Pretenţios formulat, organizatorii acţiunii susţin că locatarii imobilului au fost conştientizaţi anterior, prin intermediul campaniilor de informare, asupra faptului că dacă nu vor participa săptămânal la activităţile de curăţenie, riscă să se trezească în stradă, deoarece vor fi evacuaţi. În acest sens, munca efectuată de către ocupanţii imobilului va fi pontată de către un reprezentat al locatarilor, pontajul fiind predat la finalul lunii calendaristice reprezentaţilor SPAS Satu Mare. La finalul acţiunii de igienizare au fost contactaţi reprezentaţii S.C. Florisal S.A. pentru a ridica munţii de gunoaie colectate.

În blocul CD2 de pe strada Ostrovului locuiesc 99 de familii, alcătuite în total din 380 de persoane. Cu toţii locuiesc fără forme legale, ceea ce nu-i împiedică să se plimbe cu taximetrele şi să deţină aparatură electrocasnică de firmă, ciordită sau nu.

Un Comentariu la "Ţiganii din blocul de pe Ostrovului, pontaţi pentru curăţenie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.