“Cupa toleranţei” la Colegiul Tehnic “Traian Vuia”

Echipa de fotbal a Penitenciarului Satu Mare a învins astăzi, 14 aprilie, cu scorul de 8 la 7 echipa Colegiului Tehnic “Traian Vuia” într-un meci amical organizat de către cele două instituţii. Echipele şi-au măsurat forţele în sala de sport a şcolii.

“Noi l-am numit Cupa toleranţei şi este la prima ediţie. De la şcoala noastră participă o echipă formată din elevi începând din clasa a IX-a şi până în clasa a XIII-a. Se joacă două reprize a câte 30 de minute fiecare. Premiile constau în cupe şi diplome”, a declarat directorul adjunct al Colegiului, Ioan Sabău.
Potrivit instructorului sportiv a Penitenciarului Satu Mare, Ciprian Redegea, echipa de fotbal a instituţiei a participat până în prezent la mai multe competiţii sportive. “Am obţinut locul I la un campionat între Penitenciare organizat la Oradea. Apoi, un loc VI la o competiţie organizată la Centrul de reeducare de la Buziaş. Astăzi ne-am prezentat cu 8 deţinuţi dintre care urcă pe teren şase jucători iar doi dintre ei rămân pe banca de rezervă”. Membri echipei de fotbal a Penitenciarului au fost selectaţi cu grijă. “Este vorba despre deţinuţi care se apropie de finalul ispăşirii pedepsei şi au un comportament decent”, a precizat Ciprian Redegea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.