Am învins. Suntem cu un pas mai aproape de titlu!

Suntem cu un pas mai aproape de câştigarea titlului de Campioană naţională la baschet feminin. CSM Satu Mare a învins astăzi arădencele de la ICIM la scorul de 67 la 62.

În primul meci al finalei Campionatului naţional la baschet feminin elevele lui Dan Fleşeriu au trecut de baschetbalistele de la ICIM Arad, ajungând astfel mai aproape de câştigarea finalei. După un început de meci destul de ezitant când sătmărencele s-au regăsit cu greu în atac, CSM Satu Mare a încheiat primul sfert de joc cu scorul de 15 la 10. Diferenţa extrem de redusă de pe tabela de marcaj a fost apoi întoarsă de arădence în favoarea lor aducând egalitatea pe tabela de marcaj: 17 la 17, după care au condus până la finalul celui de-al doilea sfert de joc. După două sferturi, tabela de marcaj arăta 40 la 34 în favoarea arădencelor.

Cu 5 minute înainte de finalul celui de-al treilea sfert de joc fetele noastre au egalat fixând scorul la 42 la 42. Apoi au preluat uşor conducerea distanţându-se la finalul celui de-al III-lea sfert la 6 puncte de ICIM Arad. Tabela de marcaj arăta scorul de 53 la 47 în favoarea CSM Satu Mare. Ultimul sfert de joc a devenit apoi extrem de stresant pentru ambele echipe. Cu 1 minut înainte de finalul întâlnirii CSM Satu Mare conducea cu scorul de 62 la 59. Secundele se scurgeau extrem de greu pentru baschetbalistele de pe teren. Cu 26 de secunde înainte de final arădencele au reuşit să reducă diferenţa la două puncte pe tabela de marcaj: 64 la 62. Apoi diferenţa a crescut la 4 puncte cu doar 3 secunde înainte de final ridicând întreaga sală în picioare. Încă trei secunde şi tabela de marcaj s-a oprit la scorul de 67 la 62 aducând victoria pentru baschetbalistele de la CSM. Primul pas a fost făcut. A doua întâlnire între cele două echipe va avea loc mâine seară, 13 aprilie, de la ora 20.00 în Sala de sport a LPS Satu Mare. Hai CSM Satu Mare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.