Sătmărenii sunt aşteptaţi la „Bursa locurilor de muncă”

Prima ediţie a „Bursei locurilor de muncă” din acest an va avea loc săptămâna viitoare vineri, 15 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Până la ora actuală 12 firme din cele 40 contactate şi-au anunţat prezenţa la evenimentul de vineri.

Potrivit directorului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, Gheorghe Tilibaşa, cei care sunt în căutarea unui job sunt aşteptaţi de la ora 09.00 la standurile firmelor înscrise la această a ediţie a bursei. „Evenimentul este organizat la nivel naţional. Până în prezent am luat legătura cu aproximativ 40 de firme dintre care 12 şi-au anunţat deja prezenţa la Bursa locurilor de muncă de săptămâna viitoare”, a precizat şeful AJOFM Satu Mare. La bursă sunt aşteptaţi şi cei care îşi caută slujbe în străinătate. „Aşteptăm în continuare firmele care pot oferi locuri de muncă vacante să se înscrie la Bursa locurilor de muncă din 15 aprilie. Patronii sau administratorii firmelor îşi pot anunţa prezenţa la sediul instituţiei de pe strada Ion Ghica nr. 36 sau la numărul de telefon 0261-770237”, a precizat Gheorghe Tilibaşa.

Tot mai puţine firme la „Bursa locurilor de muncă”

În ultimii ani tot mai puţine firme au ales să-şi prezinte ofertele la „Bursele locurilor de muncă” organizate de AJOFM Satu Mare. Potrivit evidenţelor instituţiei, în 2008, 66 de firme au venit cu oferte de angajare punând la bătaie 667 locuri de muncă. În 2009 numărul firmelor prezente la „Bursele locurilor de muncă” organizate în judeţ au crescut la 79 pentru ca anul trecut numărul acestora să scadă la 54. Statisticile instituţiei arată că anul trecut angajatorii au scos la bătaie un număr de 520 de locuri de muncă din care 231 au fost ocupate.

2 Comentarii la "Sătmărenii sunt aşteptaţi la „Bursa locurilor de muncă”"

 1. dodo   7 aprilie 2011 at 1:10 pm

  e o mare prostie bursa locurilor de munca

  de fiecare data cand am fost din afara de asigurari de viata nu mai exista altceva pt persoane cu studii superioare

  Răspunde
 2. alina   7 aprilie 2011 at 4:26 pm

  Felicitari celor din conducerea de acum, macar se straduiesc. Conducerea veche(alde doinitaiura, emilia murineanu) minteau poporul cu televizorul

  Răspunde

Scrie un comentariu