Bulevardul Vasile Lucaciu reasfaltat de-am pixu’Săptămâna trecută, conducerea Primăriei Satu Mare a semnat ordinele de începere a lucrărilor de refacere a carosabilului de pe străzile care au fost reabilitate în toamna anului 2010, fiind stabilite şi termenele de finalizare a acestora. Este vorba despre bulevardul Vasile Lucaciu – cu termen de finalizare data de 9 aprilie, strada Lăcrămioarei – prevăzută a fi refăcută în intervalul 11-15 aprilie şi strada C.A. Rosetti – între 11-21 aprilie.
Lucrările de pe bulevardul Vasile Lucaciu au fost efectuate chiar înainte de termenul fixat de conducerea Primăriei, 9 aprilie a.c., dar calitatea acestora lasă de dorit. Pe porţiunile refăcute apa bălteşte, în consecinţă este de aşteptat ca în curând să fie necesare noi intervenţii. După ce a constatat cum au fost efectuate lucrările, primarul Iuliu Ilyes a declarat că intenţionează să nu mai prelungească contractul cu SC Construcţii Drumuri SA, chiar dacă, întrucât investiţia este în garanţie, costurile sunt suportate de către executant.

3 Comentarii la "Bulevardul Vasile Lucaciu reasfaltat de-am pixu’"

 1. alexus   7 aprilie 2011 at 7:15 pm

  bataie de joc pe banii contribuabilului

  Răspunde
 2. cetateanul   8 aprilie 2011 at 11:16 am

  cred ca fiind obisnuit cu facutul drumurilor in asa fel incat sa nu tina mai mult decat e garantia patronul nu s-a gandit ca primaria ar putea sa-i refuze receptia de la bun inceput

  Răspunde
 3. Calin Curta   8 aprilie 2011 at 1:57 pm

  Interesant !!! Oare primaria nu a solicitat Scrisoare de Garantie bancara de buna executie de la firma SC Construcţii Drumuri SA? Daca da, nu inteleg vesnicele lamentari ale primarului. Cred ca e momentul sa execute aceasta scrisoare!

  Cu banii obtinuti poate contracta o noua lucrare cu un alt furnizor.

  Solutii exista, dar mai bine ne plangem!

  Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.