Ştrandul din Tăşnad se deschide în 22 aprilie


Zona de Agrement din oraşul Tăşnad îşi deschide porţile pentru un nou sezon estival în data de 22 aprilie. Pentru a atrage cât mai mulţi turişti, dar şi locuitori ai judeţului Satu Mare dornici să-şi petreacă sfârşiturile de săptămână ori concediile fără a se deplasa în staţiuni costisitoare din ţară, edilii Tăşnadului menţin neschimbate preţurile de acces şi au pregătit condiţii mai bune faţă de anul trecut.

Potrivit celor declarate de Veron Andrei, primarul Tăşnadului, preţul unui bilet de acces în zona de agrement va fi de 10 lei/zi/persoană, în timp ce pensionarii, studenţii şi elevii vor beneficia de o reducere de 50%. Edilul şef al Tăşnadului afirmă că două dintre bazinele pentru adulţi – din care unul a fost împărţit în trei compartimente, prevăzute inclusiv cu băncuţe amplasate pe margine pentru cei ce doresc să se bucure de apa termală în poziţie cât mai comodă – şi unul pentru copii, au fost refăcute prin aplicarea de plăci noi de faianţă.

În ceea ce priveşte opţiunile pentru cazarea turiştilor, primarul Veron spune că până la 1 iulie va fi finalizată amenajarea zonei de camping, pentru cei ce preferă sejurul în corturi şi rulote, pentru ceilalţi posibilităţile de cazare fiind asigurate prin intermediul motelurilor, hotelurilor şi a pensiunilor din zonă, care oferă până la 1.500 locuri de cazare.

Un Comentariu la "Ştrandul din Tăşnad se deschide în 22 aprilie"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.