Împrumut de 710.000 lei pentru Consiliile Locale din Turulug şi Livada

În şedinţa ordinară de luni, 28 martie, consilierii judeţeni sătmăreni au aprobat proiectul de hotărâre privind utilizarea unor sume din fondul de rezervă prevăzut în bugetul local al Judeţului Satu Mare pe anul 2011. Suma totală pusă la bătaie se cifrează la 1.910.000 lei, din care 710.000 lei au fost repartizaţi pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală şi pentru susţinerea proiectelor de infrastructură care necesită cofinanţare locală pe anul 2011, iar 1.200.000 finanţării unor cheltuieli urgente ale bugetului local al Judeţului Satu Mare. În şedinţa de luni, consilierii judeţeni au mai aprobat încetarea mandatului de consilier judeţean a lui Marius Balaji, respectiv validarea lui Ioan Nistor în locul acestuia. Întrucât preşedintele Csehi Arpad se află în concediu de odihnă după ce a devenit tătic, şedinţa a fost condusă de vicepreşedintele Mircea Govor.

Suma totală repartizată din fondul de rezervă a Consiliului Judeţean Satu Mare se cifrează la 1.910.000 lei. Din aceşti bani, 710.000 lei au fost repartizaţi sub formă de împrumut Consiliilor Locale Turulung şi Livada în vederea susţinerii unor proiecte de infrastructură finanţate din fonduri europene şi aflate în derulare. Vicepreşedintele Govor a declarat că banii împrumutaţi vor fi restituiţi de cele două consilii locale după primirea sumelor din partea finanţatorului european.

În privinţa celor 1.200.000 lei alocaţi de asemenea din fondul de rezervă, suma a fost repartizată în vederea finanţării unor activităţi culturale şi sportive.

2 Comentarii la "Împrumut de 710.000 lei pentru Consiliile Locale din Turulug şi Livada"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.