La plajă în martie!

Eterna poveste. Un EL şi o EA sub soarele primăvăratic de martie. Până aici nimic ieşit din comun. Un EL şi o EA, LA PLAJĂ, sub soarele primăvăratic de martie. Cald, cald fraţilor dar … nici chiar aşa!
Soarele abia de îşi trimise razele peste Sătmar că unii se dau în spectacol pe malul Someşului. Pun mâna pe pătură, îşi i-au câinele cu ei şi ies în sânul naturii pentru a se bucura de verdeaţă şi soarele primăvăratic. Nici aerul, o ţâră mai aspru (acum la început de primăvară) nu prea i-a pişcat la epidermă. Dacă au reuşit să se bronzeze? Nu prea a-şi crede.

Cei doi nu s-au sfiit nici de trecătorii care s-au mai oprit din plimbarea de duminică să-i fixeze o ţâră din ochi. Apoi, zâmbitori au mers mai departe. Au mai zâmbit şi cei doi actori de ocazie. Poate mai şi tremurau când soarele se mai ascundea după vreun fulguşor de nori. Deci sătmăreni … vine sezonul plajelor. Verdeaţă avem, pături la fel iar soarele a ieşit la încălzirea de dinaintea „meciurilor” dogoritoare de vară. Dar se pare că … nu doar soarele.

Un Comentariu la "La plajă în martie!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.