Se fură în draci capacele de canalizare


De la începutul acestui an, nu mai puţin de 51 de capace de canalizare au fost furate din municipiul Satu Mare şi unele dintre localităţile judeţului. După o perioadă de pauză relativă, când hoţii de capace s-au mai potolit, acestea au devenit din nou ţinta celor care, pentru a-şi face rost de bani cu orice preţ, nu se formalizează. Deoarece situaţia a devenit îngrijorătoare prin pericolele la care sunt expuşi cetăţenii care circulă pe timpul nopţii şi nu observa lipsa capacelor, Ioan Leitner, directorul SC Apaserv SA face un apel la sătmărenii care îi observă pe hoţi în timp ce acţionează, aceştia fiind rugaţi să anunţe neîntârziat Poliţia sau să sune la sediul Apaserv.

În lunile ianuarie-februarie, au fost furate 40 de capace din fontă de la şapte dintre puţurile frontului de captare a apei şi de la căminele de vizitare a conductei de alimentare cu apă a comunei Micula, valoarea totală a prejudiciului fiind de 14.880 lei. Alte 11 capace din fontă, în valoare de 4.100 lei, au fost furate de la începutul lunii martie şi până în prezent, de pe bulevardul Lucian Blaga, respectiv străzile Ravensburg, Prahova, Neajlov, Oituz şi Dariu Pop.

3 Comentarii la "Se fură în draci capacele de canalizare"

 1. eu   26 martie 2011 at 3:31 am

  si din m16 str aurora a disprut

  Răspunde
 2. cristi   26 martie 2011 at 5:04 pm

  sa nu le face din fier si probabil asa va fi mai sigur

  Răspunde
 3. bubu   27 martie 2011 at 12:28 pm

  dispar de peste tot. ar trebui cei de la apaserv sa vb cu cei de la firmele care cumpara fier vechi sa-i anunte cind vin din astia cu capace. dar nici astia n-au nici un interes, ca ei doresc sa faca bani, oricum

  Răspunde

Scrie un comentariu