Bani pentru Luna Şes


În şedinţa de miercuri, Guvernului României a aprobat hotărârea referitoare la modificarea şi completarea HG nr. 120/2010 privind aprobarea listei cu programele şi proiectele de investiţii în turism, precum şi a surselor de finanţare a documentaţiilor tehnice şi a lucrărilor de execuţie. Cu acelaşi prilej au fost aprobate programele şi obiectivele de investiţii în turism, cu privire la criteriile de eligibilitate ale programelor şi proiectelor noi de investiţii în acest domeniu. Beneficiarii locali vor asigura între 5% şi 50% din valoarea totală a contractelor de lucrări şi a contractului aferent realizării documentaţiei tehnico-economice.

Lista programelor şi proiectelor noi de investiţii în turism, depusă la Ministerul Dezvoltării şi Turismului de către Consiliul Judeţean Satu Mare include pârtia de schi de la Luna Şes, parcul balnear din Beltiug, baza de tratament balnear din staţiuneaTăşnad, respectiv zona de agrement a staţiunii Tăşnad.

Pentru pârtia de schi de la Luna Şes, suma solicitată a fost de 39 milioane lei, iar cea pentru baza de tratament balnear din Tăşnad se cifrează la 2,3 milioane euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.