Înscrierea pentru cursurile gratuite de călărie, prelungită până la 31 martie


Termenul de înscriere a copiilor şi tinerilor la cursurile gratuite de călărie ce vor fi organizate în cadrul proiectului “Tradiţii ecvestre fără frontiere în Sătmar” a fost prelungit până la sfârşitul acestei luni. Iniţial, la lansarea proiectului, 18 martie a fost termenul limită stabilit pentru înscriere. Ulterior, potrivit celor declarate de Adriana Lenghel, asistentul manager al proiectului, a fost decisă prelungirea acestui termen până la 31 martie.
Proiectului “Tradiţii ecvestre fără frontiere în Sătmar”, inclus în programul de cooperare transfrontalieră România – Ungaria 2007-2013, prevede organizarea unor cursuri de echitaţie de care vor beneficia gratuit 175 de copii şi tineri din Satu Mare, din care 25% vor fi selectaţi din rândul celor proveniţi din diferite medii sociale, precum familiile defavorizate, persoane cu dizabilităţi sau de etnie romă.

Adriana Lenghel reaminteşte că taloanele de înscriere pot fi depuse în continuare, până la data menţionată, în cele trei locuri stabilite din cadrul Primăriei municipiul: cabinetul primarului, biroul pentru Proiecte Europene, respectiv Centrul de Informare “Europa”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.