CSM Satu Mare – Rapid Bucureşti 90 – 57

Fetele lui Dan Fleşeriu au trecut fără emoţii de baschetbalistele de la Rapid Bucureşti, sâmbătă, 19 martie în Sala de sport a LPS Satu Mare. Scorul final nu lasă loc nici unui dubiu: 90 – 57, în favoarea CSM-ului.

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au jucat lejer fără emoţii şi fără să forţeze prea mult nota. Chiar şi aşa au câştigat detaşat în faţa Rapidului. Meciul a contat pentru etapa a 13-a a Diviziei A1 la baschet feminin. Până acum, cele două echipe s-au întâlnit de cinci ori, CSM Satu Mare impunându-se de fiecare dată.

Au învins fără emoţii

Diferenţa de scor a crescut de la sfert la altul aducând echipa tot mai aproape de victorie. Scor final: 90 la 57 în favoare CSM-ului. Diferenţa a devenit vizibilă chiar la sfârşitul primului sfert când CSM-ul s-a detaşat net de Rapid, la un scor de 39 la 25, la pauză. Scorul a rămas în continuare în favoarea CSM-ului pe tabela de marcaj. Fetele noastre conduceau detaşat Rapidul cu scorul de 72 la 44 în minutul 30, pentru ca să încheie partida cu o diferenţă de 33 de puncte în faţa Rapidului. Dacă acest meci a fost unul cât se poate de simplu pentru sătmărencele noastre, marţi au o întâlnire mai grea cu baschetbalistele de la Sepsi Sfântu Gheorghe. Elevele lui Fleşeriu vor merge să smulgă victoria de la Sepsi de acasă. Apoi vin meciurile din “Final Four”-ul Cupei României, din 25-26 martie. Derby-ul se va desfăşura în sala de sport a LPS Satu Mare.

Un Comentariu la "CSM Satu Mare – Rapid Bucureşti 90 – 57"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.