Doctorul Coica NU are profil pe Facebook

La fel ca şi majoritatea colegilor din presa sătmăreană am observat şi noi că de câteva zile, pe Facebook, încearcă să se împrietenească cu noi cineva cu numele Doru Coica şi care are ca şi imagine de profil o poză cu binecunoscutul medic sătmărean Coica Dorel. În prima fază am acceptat cererea de prietenie după care citindu-i informaţiile de profil am tras concluzia că este vorba despre o farsă.

Contactat telefonic, doctorul Coica ne-a confirmat acest lucru:”Nici măcar nu m-am gândit vreodată să intru în acestă reţea de socializare şi asta dintr-un motiv extrem de simplu: nu îmi permite timpul”. Întrebat dacă banuieşte cine i-ar fi putut face una ca asta ne-a spus că nu are idee dar că este posibil să aibă legătură cu iminenta apropiere a alegerilor locale din iunie 2012.

„Am început demersurile necesare pentru ştergerea acestui cont pentru că nu mi se pare normal ca cineva să se poată folosi de identitatea ta aşa cum doreşte chiar dacă este vorba de spaţiul virtual” ne-a mai spus doctorul Coica în încheiere.

14 Comentarii la "Doctorul Coica NU are profil pe Facebook"

 1. Calin   18 martie 2011 at 4:24 pm

  deja faceti campanie electorala? v-ati bagat la ciolanel?

  Răspunde
 2. Satmareanul   18 martie 2011 at 4:27 pm

  @Calin

  Ce are campania electorala cu faptul ca cineva se foloseste de identitatea unui om?

  Răspunde
 3. dodo   18 martie 2011 at 4:39 pm

  daca nu are si-ar putea face pt ca vrem nu vrem este la moda

  Răspunde
 4. Calin   18 martie 2011 at 6:04 pm

  cu siguranta voi i-ati facut doar sunteti psd-isti care nu il aveti la inima, ca are toti prieteni pe care ii aveti voi in lista de facebook, si ati mai tras si un articol ca sa va scoateti

  Răspunde
 5. Satmareanul   18 martie 2011 at 7:35 pm

  @Calin

  Hai ca esti simpatic. 🙂

  Răspunde
 6. cosmin   18 martie 2011 at 10:11 pm

  Din pacate e la moda sa se faca astfel de conturi false pe facebook! Coica nu e singurul care s-a trezit cu surprize de astea, n-ar fi rau sa poata fi sanctionati cei care se ocupa cu asa ceva.

  Calin, observi cum te contrazici singur?

  Răspunde
 7. culcear   19 martie 2011 at 3:36 am

  foarte tare stire!cine NU mai are cont pe f.b?gasiti zilnic cate unul!sigur sunteti ziaristi?

  Răspunde
 8. Satmareanul   19 martie 2011 at 1:54 pm

  @culcear

  Sigur suntem. Intrebarea este daca tu, sigur esti un cititor sau esti doar un simplu postac. Citeste eventual stirea pana la capat, poate intelegi.

  Răspunde
 9. doru mic   19 martie 2011 at 9:55 pm

  Din cate am observat eu, acest cont de FB nu pare sa fie creat cu rea intentie (cel putin in faza asta), chiar daca intr-adevar nu este fair-play sa se foloseasca in acest mod numele unei persoane… Pe de alta parte, sa pomenesti neaparat de "campanie electorala" in acest context mi se pare fortat, totusi…Cat despre faptul ca voi, cei de la Satmareanul, ziceti ca "sigur sunteti" ziaristi, va rog sa imi dati voie sa ma indoiesc – in mod normal, asa-zisa stire de mai sus ar fi trebuit ilustrata cu o poza a "contului" lui Doru Coica, nu cu o fotografie obisnuita a acestuia. Dar n-ati fost in stare nici macar sa faceti un elementar copy/paste :))

  Răspunde
 10. Satmareanul   19 martie 2011 at 10:34 pm

  @doru mic

  Esti la fel de simpatic ca si Calin ceea ce ma face sa banuiesc ca de fapt sunteti una si aceeasi persoana.

  Răspunde
 11. bubu   20 martie 2011 at 12:40 pm

  doru, inca de mic ai sanse sa devii ziarist la cum demonstrezi ca te pricepi. ce te deranjeaza pe tine cel mai tare? ca ti-a scapat copy pastul sau ca a fost scris un adevar despre cei care au furat identitatea lui coica?

  Răspunde
 12. culcear   21 martie 2011 at 5:34 am

  sa fii citititor sau postac….trebuie sa ai ''obiectul muncii"….adica o publicatie…cat de cat…eu am citit si postat la "satmareanul"…aveti dreptate…nu sunt nici una nici alta!!!BINE CA SUNTETI VOI ZIARISTI!!!MOR DE RAS!

  Răspunde
 13. bubu   21 martie 2011 at 9:10 am

  culcear, tu de unde stii cum trebuie sa fie ziaristii? vad ca asta ce te supara mai rau chiar decit ca doctorul coica nu are cont pe facebook. daca esti in continuare foarte agitat s-ar putea sa te dai de gol 100% cine esti si ce probleme ai cu "satmareanul" sau cu doctorul coica. citeste in continuare "satmareanul", e evident ca-ti place.

  Răspunde
 14. vanat de suparare   21 martie 2011 at 4:39 pm

  Cel mai mare hot dintre PSD ei

  Răspunde

Scrie un comentariu