Din 21 martie începe colectarea resturilor vegetale


În intervalul martie-aprilie-mai, la nivelul municipiului Satu Mare se va desfăşura acţiunea de colectare a resturilor vegetale rezultate din curăţirea curţilor şi grădinilor cetăţenilor. Primăria informează că resturile vegetale vor fi colectate în cursul nopţilor, după un program prestabilit. Cetăţenii vor trebui să depună zilnic resturile vegetale în faţa caselor, dar strict în perioadele stabilite pentru colectare. Este vorba despre 21 martie – 2 aprilie, 18 aprilie – 23 aprilie, respectiv 2 mai – 7 mai.

Nu va fi admisă depozitarea deşeurilor vegetale în alte zile decât cele stabilite pentru colectare. Totodată, nu va fi admisă depozitarea altor deşeuri împreună cu cele vegetale. Deşeurile vegetale amestecate cu alte tipuri de deşeuri nu vor fi ridicate.

Poliţia Ecologică va aplica amenzi tuturor cetăţenilor care vor depune resturile vegetale în faţa caselor în alte zile decât cele stabilite, dar şi pe aceia care vor depozita resturi vegetale amestecate cu alte tipuri de deşeuri. Pentru ridicarea şi transportarea deşeurilor menţionate nu se percep taxe suplimentare, finanţarea fiind asigurată din bugetul local.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.