Maşină incendiată pe Aleea Mureş

Un BMW a luat foc în noaptea de 15 spre 16 martie, la ora 02.25 pe Aleea Mureş nr. 10 din Satu Mare. Potrivit pompierilor incendiul a fost provocat intenţionat punându-se astfel în pericol şi alte două maşini aflate în vecinătatea BMW-ului. „Se presupune că ar fi aruncat cineva benzină peste maşină. Interiorul autoturismului a rămas neafectat, a ars numai în exterior”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ISU „Someş” Satu Mare, Aurel Ulici.

Purtătorul de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare, Ana Mălăescu spune că „noi am fost sesizaţi la numărul de telefon 112 de către un băiat de 22 de ani. Pompierii spun că este vorba despre un incendiu provocat astfel că noi l-am încadrat în rândul cauzelor penale”. Însă referitor la existenţa unui cerc de suspecţi purtătorul de cuvânt a IJP spune că „nu putem da detalii mai ales că este în curs de cercetare şi este vorba despre o cauză penală”.

Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că ardeau elementele din plastic şi cauciuc a compartimentului motor, două anvelope, şpoilerul din faţă, instalaţia electrică şi s-a distrus farul din faţă stânga. De asemenea, s-au degradat motorul, parbrizul din faţă, capota faţă-spate dar şi parbrizul din spate. Pagubele produse de incendiu se ridică la suma de aproximativ 30.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.