„Fiica mea a fost racolată pentru trafic de carne vie”!


Sătmăreanca Angela Merk s-a prezentat marţi la audienţele organizate de Instituţia Prefectului pentru a solicita sprijin şi lămuriri cu privire la drepturile pe care le au cei trei copii minori pe care îi creşte singură. Nu ştim câtă credibilitate poate fi acordată afirmaţiilor făcute de femeia de 40 ani în faţa subprefectului Pataki Csaba, dar întrucât unele aspecte pot fi deosebit de grave dacă se confirmă, considerăm că ele pot să constituie un semnal de alarmă pentru poliţiştii sătmăreni.

Angela Merk, domiciliată pe aleea Mureşului nr.1, a relatat că de anul trecut, când a decedat bărbatul cu care trăia în concubinaj, a rămas cu datorii de aproximativ 20.000 lei la diverse bănci şi, întrucât este refuzată sistematic când doreşte să se angajeze, deoarece „nu are aspect fizic şi e fără dinţi”, nu reuşeşte să se descurce prea bine din cei 1.050 lei, reprezentând pensia de urmaş de care beneficiază fiica şi fiul gemeni, în vârstă de 9 ani.

În ceea ce-o priveşte pe fiica cea mare, în vârstă de 16 ani, Angela Merk a afirmat că, după ce în urmă cu doi ani a intrat într-un anturaj nepotrivit, s-a ales cu o amendă de 1.600 lei pentru prostituţie. Femeia a mai spus că fiica sa ar fi fost racolată pentru trafic de carne vie, şi că a făcut sesizări referitoare la acest aspect, la Poliţie, fără să se fi luat vreo măsură.

Un Comentariu la "„Fiica mea a fost racolată pentru trafic de carne vie”!"

  1. nelu   15 martie 2011 at 11:43 pm

    doamnei merk ii mai lipsea un el ca sa devina celebra

    Răspunde

Scrie un comentariu