Vartolomeu Bartos, din nou director la Prestaţii Sociale


La doar două săptămâni de la numirea în funcţia de director al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului ( DGASPC), Vartolomeu Bartos a revenit la conducerea Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale (AJPS) Satu Mare.
Timp de 12 ani, Vartolomeu Bartos a fost director general al Direcţiei Muncii Satu Mare, de unde a fost înlăturat pe criterii politice în anul 2009. Acesta a atacat în instanţă decizia privind schimbarea din funcţie, iar de curând a câştigat procesul privind repunerea în funcţia deţinută la fosta Direcţie a Muncii, care în prezent este parte integrantă a AJPS. Vineri, 11 martie, Vartolomeu Bartoş a primit decizia prin care, începând cu data de 14 martie a fost repus în funcţia de director al AJPS.
După schimbarea din funcţie a lui Vartolomeu Bartoş, la conducerea AJPS Satu Mare s-a aflat Daniela Cerneşteanu, care acum s-a reîntors pe funcţia de consilier juridic. După reîntoarcerea lui Vartolomeu Bartoş la conducerea AJPS, la conducerea DGASPC Satu Mare revine din nou, ca director interimar, Marcela Pop, cea care a ocupat această funcţie şi până la numirea lui Vartolomeu Bartoş.

6 Comentarii la "Vartolomeu Bartos, din nou director la Prestaţii Sociale"

 1. ocsi   14 martie 2011 at 11:45 pm

  felicitari domnule director.

  sanatate si toate cele bune.

  Răspunde
 2. traian basescu   15 martie 2011 at 2:21 am

  nu era locul dumnelui la dgaspc

  Răspunde
 3. traian basescu   15 martie 2011 at 2:23 am

  ore pe cine v-a pune UDMR in locul lui!?

  Răspunde
 4. CIOMA EVA   24 martie 2011 at 12:06 pm

  !!!!

  Răspunde
 5. CIOMA EVA   24 martie 2011 at 12:09 pm

  tare as vrea sa fiu ieu numita de cehi arpad ca directoare la dgaspc satu mare ca as face eu ordine prin directiea aia de curve!!!!!!!!

  Răspunde
 6. fogarasi iovan   28 martie 2011 at 2:41 pm

  buna ce se tot petrece in sistemul asta de protectie odata pleaca odata vine da ce mama dracului nu se hotareste o treaba ce tot ne ameninta cu bartos ala ca vrea sa vina inapoi cu salariul de acolo da cine crezi cai va da asa salar frumos ca acolo bine ar face de ar sta pe curul lui sasi vada de treaba lui sa nu vina sa dea toate peste cap!cai va fii cu mult mai bine la prestari sociale ca aicea la protectia copilului ca tare s-a pus cu okhi pe centrul asta de criza si ce dracu noi trebe sa suportam toate amenintarile ca vom fi dati afara ca se va inchide centrul de criza de iel da ce nici bine nu sa deschis si acuma el vrea sal inchida dar cine dracu se crede!?!noi ne vedem de treaba noastra si tot timpul sa fim pus pe ganduri din cauza asta nu ne nici putem sa ne cautam un loc de munca ca stam tot cu gandul ca fom fi dati afara si apoi cum sa ne mai cautam de lucru daca mereu suntem amenintati!!!??????voua var placea sa fiti amenintati mereu ca de cand vine directorul va va da afara???na chiar asa suntem si noi tot cu astea suntem amenintati ca cand se va intoarce vartolomeu bartos noi vom urma sa fim dati afara pe strazi!!!!CE SE PETRECE IN INSTITUTIA ASTA?????CA NU MAI INTELEGE NIMENI NIMIC!!

  Răspunde

Scrie un comentariu