Dezbatere publică de mediu în Carei şi Tăşnad

Pentru a cunoaşte îndeaproape problemele de mediu cu care se confruntă cetăţenii, dar şi pentru a le oferi oamenilor şansa de a participa activ la găsirea unor soluţii cât mai eficiente, Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Satu Mare, organizează miercuri, 8 martie, întâlniri cu locuitorii din Carei şi Tăşnad. Cei care doresc să vină cu sugestii sau cu idei legate de soluţionarea unor probleme de mediu sunt aşteptaţi în sala mică de şedinţe a Primăriei Carei, de la ora 11.00.

Tăşnădenii care simt că pot să se implice activ în rezolvarea problemelor de mediu sunt aşteptaţi miercuri, de la ora 13.00 în sala de şedinţe a Primăriei din oraş. Totodată, pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, vor fi amplasate 20 de urne la sediile ziarelor locale, primăriilor şi instituţiilor publice în care oamenii vor avea posibilitatea de a-şi depune în scris sugestiile, observaţiile şi nemulţumirile cu privire la protecţia mediului.
La dezbaterile publice săptămânale sunt aşteptaţi să participe şi reprezentanţi ai administraţiilor publice locale şi toţi cei interesaţi de mediul în care trăim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.