27 de trupe la Festivalul de Teatru RotarAct

Festivalul de Teatru RotarAct a ajuns în acest an la cea de-a V-a ediţie. Prezentările scenice şi concursul vor avea loc la sfârşitul acestei luni, în perioada 28-30 martie. Potrivit preşedintei “Rotaract Club” Satu Mare, Lorena Creţ, la concursul din acest an s-au înscris 27 de trupe la secţiunile: gimnaziu, liceu şi One Man Show.

“Numărul de participanţi este comparabil cu cel de anul trecut. Nici în 2010 nu s-au înscris mai mult de 27 de trupe. Este important de spus că, la ediţia din acest an se vor juca piese în limba română, a căror durată potrivit regulilor de concurs, nu poate depăşi 1 oră şi 30 minute”, a ţinut să precizeze Lorena Creţ.

Trupele vor fi formate din maxim 20 de actori şi vor putea concura pentru secţiunile gimnaziu, liceu şi One Man Show. Taxa de participare la secţiunea liceu şi gimnaziu variază în funcţie de numărul actorilor implicaţi în piesa de teatru, fiecărui participant revenindu-i suma de 10 lei. În ceea ce priveşte secţiunea One Man Show, taxa de participare este de 30 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.