Cruzime de mamă


Ieri, în jurul orei 03:00, RODICA G., de 22 ani, s-a prezentat la Postul de Poliţie Supur pentru a anunţa că a abandonat 3 copii minori pe câmpul dintre localităţile Supur şi Hurezu Mare.
Pe fondul unui scandal avut cu concubinul ei, GHEORGHE R., femeia a părăsit domiciliul, împreună cu 4 copii minori, încercând să traverseze un cîmp înzăpezit. Datorită zăpezii şi temperaturii scăzute nu au mai putut continua drumul şi, potrivit declaraţiei numitei RODICA G., aceasta împreună cu unul dintre copii, G.A, în vârstă de 8 luni, i-au abandonat pe ceilalţi trei (R.A., de 6 ani, R.A., de 5 ani şi R.C., de 3 ani).

A fost chemată imediat ambulanţă, iar lucrătorii Postului comunal de Poliţei Supur împreună cu cei ai Serviciului de Ambulanţă s-au deplasat de urgenţă la faţa locului reuşind să recupereze în viaţă 2 din cei 3 copii abandonaţi. Cel de-al treilea, R.C., de 3 ani, a fost găsit decedat, probabil din cauza şocului hipotermic. Cei doi copii, R.A., de 6 ani şi R.A., de 5 ani, care prezentau degerături au fost transportaţi la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale.

2 Comentarii la "Cruzime de mamă"

  1. ana   28 februarie 2011 at 12:53 pm

    Ar trebui luati copii de la acea mama.

    Răspunde
  2. lilu   28 februarie 2011 at 2:34 pm

    trebuiau luati de mult timp nu abia dupa ce fapta a fost facuta

    Răspunde

Scrie un comentariu