Visul micuţilor prinde contur

Povestea se pare că prinde contur. Mai întâi, bine moşită, umplută apoi cu multă dragoste dar şi cu multă muncă visul, îşi aduce în final roadele. O mână de copilaşi de la Grădiniţa cu Program Săptămânal “Floare de Lotus” Odoreu, visează la o curte, cu un mic părculeţ de joacă, unde să se zbenguiască în voie, să se bucure de reveriile copilăriei. Mânuţele au început să lucreze. Degeţelele au devenit din ce în ce mai dibace şi mai experimentate, dând naştere unor obiecte mici, drăgălaşe şi, oferite din … inimă de copil.

Micuţii au “creat” 150 de mărţişoare pe care, s-au gândit să le ofere doamnelor şi domnişoarelor. Nu aşteptau nimic în schimb ci, poate un zâmbet. Însă, inimile micuţilor se pare că au înmuiat inimile celor mari. În schimbul mărţişoarelor, oamenii au dat bani, fiecare după posibilităţi. Chiar şi locul a fost cât se poate de bine ales. Supermarketul Real, azi după-amiază. “Am reuşit să dăruim toate mărţişoarele şi, am adunat 600 de lei din donaţii”, spune educatoarea Nicoleta Leş.
La aceşti bani se mai adaugă şi sumele donate de către unii oameni de afaceri din Odoreu. Iniţiativa copiilor continuă şi săptămâna viitoare. Micuţii vor lua din nou cu „asalt” galeriile de la Real, marţi după-amiază, între orele 14.00 şi 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.