Dorina Grunfeld, noua preşedintă a Organizaţiei Judeţene de Femei a PNL


Femeile din Organizaţia Judeţeană a PNL Satu Mare şi-au ales vineri noua conducere. Conferinţa judeţeană de alegeri a avut loc în sala mare de şedinţe a Palatului Administrativ, cu participarea europarlamentarului Norica Nicolai, preşedinta PNL. Pentru funcţia de preşedinte a OJF – PNL au candidat Dorina Grunfeld, proprietara magazinelor “Pavimenti” şi Anna-Maria Maruşca, profesoară de chimie la Colegiul Naţional “Doamna Stanca”.

După o serie de flituieli din partea preşedintelui PNL Satu Mare, Ovidiu Silaghi, la adresa participantelor indisciplinate care nu şi-au închis telefoanele mobile, şi la adresa viceprimarului Adrian Albu, care a întârziat aproape o oră, femeile liberale şi-au ales noua conducere. În urma votării, Dorina Grunfeld a fost aleasă preşedinte,cu 56 de voturi din 80 valabil exprimate. Aceasta a declarat că-şi propune să le suţină în continuare pe colegele de partid pe baza competenţei şi a liberei competiţii.

Pe de altă parte, europarlamentarul Norica Nicolai a declarat că nu va mai candida la preşedinţia organizaţiei naţionale de femei a PNL, deoarece a ocupat această funcţie timp de două mandate, iar statutul nu-i permite să mai candideze

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.