Haideţi să-l ajutăm pe Raul!

Povestea e una cu lacrimi. Însă izvorul de durere din ochii şi inima părinţilor poate fi secat într-o clipă. Depinde de noi, să redăm copilăria unui copil drăgălaş şi, să ştergem lacrimile ce spală necontenit, obrajii părinţilor. Cu două săptămâni în urmă, am publicat povestea unui copil de doar doi anişori şi jumătate, diagnosticat la Institutul Oncologic din Cluj Napoca cu Neuroblastom în stadiul IV de evoluţie. În urma analizelor de laborator, medicii au depistat o tumoare de aproximativ 7 cm în diametru, lângă richiul stâng al micuţului. De la “verdictul” medicilor, zilele s-au scurs tot mai greu pentru Cristina şi Aurelian Tomşa din Amaţi, părinţii lui Raul. Pentru a avea mai multe amănunte despre starea de evoluţie a bolii, copilaşul a fost externat şi trimis în Portugalia la Institutul “IPO” din Lisabona.

20.000 euro pentru operaţie

Medici sunt de părere că Raul trebuie supus unui transplant de celule stem. De atunci copilul, împreună cu părinţii, au luat drumul spre Portugalia, în speranţa că medicii de acolo vor găsii leacul pentru boala cruntă ce le umbreşte viaţa. Însă, intervenţia chirurgicală este extrem de costisitoare. Familia ar avea nevoie de 20.000 euro pentru a-şi salva copilul. Avem şansa de a întinde o mână de ajutor pentru a reda zâmbetului unui copil nevinovat. Avem şansa de a veni în sprijinul familiei, pentru a-şi vedea “îngeraşul” jucându-se împreună cu alţi copii şi, bucurându-se de copilărie.

Părinţii vor avea la dispoziţie şi un număr de sms

În urma donaţiilor de până acum, s-au strâns 3.838,55 lei şi 30 de euro, bani care, deşi bineveniţi, nu ajung pentru achitarea operaţiei. Cel mai probabil, Raul urmează să fie supus intervenţiei chirurgicale în cursul lunii aprilie. În prima fază, medicii îi vor extirpa tumoarea. Apoi, peste şase luni, micuţul va mai suferi o operaţie, când i se va face transplantul de celule stem. Cei 20.000 de euro sunt pentru acel transplant care este foarte, foarte scump. Apoi, Raul mai rămâne în Lisabona pentru recuperare. Perioada cât ar dura tot procesul este 12-18 luni, în funcţie de modul în care, organismul micuţului, reacţionează la operaţie şi tratamente. Părinţii lui Raul, încearcă să deschidă un număr de sms ca să faciliteze întrucâtva procesul de donare a banilor. Vă rugăm şi pe această cale să ajutăm familia ajunsă la necaz. Dacă doriţi să îl ajutaţi pe Raul, puteţi să o faceţi în felul următor:

Tranfer bancar :
Titular : TOMSA CRISTINA PAULA
CNP: 2820810303945
INTESA SANPAOLO ROMANIA SA
Sucursala: Satu Mare Soarelui
IBAN:
RO63WBAN2511000060800794 – RON
RO43WBAN2511022060800794 – EUR

Cei care doresc să ia legătura cu familia, pot să sune la numărul de telefon 0757.093.933 sau să trimită un email la adresa alinapophomorod@yahoo.com.

Raul Tomşa s-a născut în Satu Mare pe data de 16 august şi este singurul copil al familiei Tomşa. Haideţi să încercăm fiecare dintre noi atât cât putem, să reaprindem în ochişorii lui speranţa. Nu fiţi indiferenţi!

Pentru a fi la curent cu situaţia lui Raul puteţia accesa pagina lui de Facebook aici.

2 Comentarii la "Haideţi să-l ajutăm pe Raul!"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.