Raed Arafat vine la Satu Mare


În prima jumătate a lunii martie, secretarul de stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, Raed Arafat, va fi prezent la Satu Mare. Potrivit celor declarate de Csehi Arpad, preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, vizita va fi prilejuită de constatarea la faţa locului a stadiului de desfăşurare a lucrărilor privind modernizarea şi extinderea Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean. Cu acelaşi prilej, Raed Arafat va vizita Spitalul Judeţean şi va discuta cu conducerea instituţiei şi cu cea a Consiliului Judeţean despre următoarele lucrări de modernizare şi extindere care vor fi efectuate în spital, în vederea mutării secţiei Cardiologie, de la Spitalul Vechi în sediul de pe strada Ravensburg.

Preşedintele Csehi a mai afirmat că în cursul zilei de marţi, cu prilejul întâlnirii la Bucureşti cu ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, a fost informat că în cel mai scurt timp Consiliul Judeţean va primi adresa prin care va fi confirmată alocarea a 2 milioane lei pentru continuarea lucrărilor la Unitatea de Primire a Urgenţelor.

6 Comentarii la "Raed Arafat vine la Satu Mare"

 1. dodo   24 februarie 2011 at 1:41 am

  nu si-a pus nimeni intrebarea de ce nu vrea sa fie ministrul sanatatii acest om? desi este si a fost curtat de toate partidele???

  Răspunde
 2. maharu   24 februarie 2011 at 12:30 pm

  pt ca stie cat de murdar este sistemul sanitar din romania

  Răspunde
 3. diutzu   24 februarie 2011 at 12:31 pm

  probabil se simte mai util in pozitia in care este acum

  Răspunde
 4. blonda furioasa   24 februarie 2011 at 3:35 pm

  toata stima pt dr Raed. Cel mai bine ar fi sa vina in vizita la urgenta neanuntat ,Poate asa unii dr nu ar consulta bolnavii de dupa perdea,si chirurgii nu ar dormi toata noaptea

  Răspunde
 5. upista   24 februarie 2011 at 3:57 pm

  De parca numai chirurgii dorm. Fereasca Cel de Sus sa-i deranjezi in garda pe toti medicii ca sunt nervosi si tot pe noi asistentele se descarca.

  Răspunde
 6. ang   24 februarie 2011 at 5:53 pm

  La ce ministru al sanatatii avem, singura noastra sansa e sa avem secretari de stat in minister ca si dl Arafat si dl Streinu-Cercel. Cred ca ei duc greul in perioada asta de criza.

  Răspunde

Scrie un comentariu