Ultima săptămână pentru depunerea cererilor de reabilitare termică a blocurilor


Asociaţiile de proprietari din municipiul Satu Mare care doresc să fie incluse în programul local multianual privind creşterea performanţei energetice la blocurile de locuinţe mai au la dispoziţie o săptămână pentru a se înscrie pe lista cu lucrările ce vor fi efectuate anul viitor. Liliana Măgurean, şefa Biroului Energetic din cadrul Primăriei, precizează că 28 februarie este data limită până la care pot fi depuse solicitările însoţite de dosarele complete. Ulterior, solicitările depuse vor fi luate în evidenţă în vederea includerii în lista lucrărilor care vor fi efectuate în anii următori.

Până în prezent, la Biroul Energetic din cadrul Primăriei, au depus documentaţii complete 14 asociaţii de proprietari din cele 29 care au ridicat documentaţia necesară în vederea completării. Totodată, deoarece au constatat că au mai puţin de plătit dacă sunt cât mai multe apartamente într-un bloc, cele mai multe solicitări sunt depuse de către asociaţiile de proprietari din blocurile cu zece nivele. Documentaţiile de înscriere pot fi obţinute la Biroul Energetic, zilnic între orele 8:30 – 15:00, iar informaţiile suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0261-807.508.

Pentru lucrările de reabilitare termică a blocurilor care vor fi realizate în acest an, doar opt din cele 11 asociaţii de proprietari din Satu Mare au fost incluse în programul local multianual. Iniţial, pe lista lista aprobată au fost incluse şapte asociaţii de proprietari, dar în luna noiembrie, datorită suplimentării fondurilor, a fost acceptată încă una dintre asociaţiile respinse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.