25 de căţei fără stăpân, la târgul de adopţii


Reprezentanţii Asociaţiei “Free Life” şi iubitorii de animale din Satu Mare s-au întâlnit din nou duminică în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, unii pentru a oferi, ceilalţi pentru a adopta. De data aceasta, la târgul de adopţii organizat de la ora 13:00 au fost aduşi până la 25 de câini fără stăpân, o parte dintre patrupezi fiind adoptaţi la scurt timp după începerea acţiunii.

Primul târg de adopţii a fost organizat în toamna anului trecut, iar de atunci tot mai mulţi sătmăreni se prezintă la aceste acţiuni pentru a lua acasă un câine sau o pisică fără stăpân. În prezent, Asociaţia “Free Life” aşteaptă avizul consilierilor municipali, care, în şedinţa din 24 februarie vor dezbate proiectul de hotărâre iniţiat de executivul Primăriei, cu privire la repartizarea către asociaţie a imobilului fostei Uzine de Apă din Grădina Romei, pentru a fi transformat în centru de sterilizare a câinilor fără stăpân.

Joi, 24 februarie, de la ora 9:00, în cadrul campaniei “Fără violenţă în şcoli”, organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, în colaborare cu Consiliul Judeţean şi Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare, voluntarii Asociaţiei “Free Life” se vor afla în mijlocul elevilor de la Colegiul “Traian Vuia”. Cu acest prilej, elevilor li se va vorbi despre dragostea faţă de animale, respectiv despre actele de violenţă comise asupra acestora de către cei care nu agreează animalele de companie.

2 Comentarii la "25 de căţei fără stăpân, la târgul de adopţii"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.