Se fac înscrieri la cursurile pentru şomeri

La sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Satu Mare, se fac înscrieri pentru începerea unui nou sezon de cursuri de specializare. În primul rând sunt vizaţi şomerii care beneficiază de ajutor de şomaj, dar şi cei care nu au nici un fel de venit.

Înscrierile se fac zilnic, de luni până vineri, între orele 08.30 şi 16.30, pe strada Ion Ghica nr.36, la camera numărul 16. Candidaţii au şansa să urmeze unul dintre următoarele cursuri: coafor, frizer, zidar, manichiură, pedichiură, vânzători în magazine, bucătar şi electrician. Asemenea cursuri de specializare se vor desfăşura în oricare din localităţile în care sunt cel puţin, 14 doritori de a se respecializa într-un alt domeniu de activitate.

Anul trecut, 597 de conjudeţeni de-ai noştri au luat parte la cursurile organizate de AJOFM Satu Mare, din care 459 şomeri, 39 deţinuţi şi 13 persoane care nu aveau nici un fel de venit. Dintre aceştia 441 au reuşi să finalizeze cursurile pe care le-au urmat, iar restul vor pune punct studiilor până cel târziu în luna aprilie a anului în curs.

Un Comentariu la "Se fac înscrieri la cursurile pentru şomeri"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.