Reparaţii capitale la Palatul de Justiţie


Lucrări în valoare de aproximativ 12 milioane euro vor fi efectuate în vara acestui an la Palatul de Justiţie din Satu Mare. Este vorba despre reabilitarea capitală a imobilului, iar fondurile sunt asigurate de Ministerul Justiţiei. Potrvit celor declarate de preşedintele Tribunalului, Rodica Grosoş Maxim, se doreşte ca până la 15 aprilie să fie depuse ofertele pentru execuţie, iar de la începutul lunii iulie să înceapă efectiv lucrările de reabilitare a clădirii. Conform proiectului, desfăşurarea lucrărilor este preconizată pentru o perioadă de trei ani.

Clădirea Palatului de Justiţie din Satu Mare se află la prima renovare capitală de la construirea acesteia, în anul 1896. Anunţul de intenţie pentru procedura de licitaţie a fost deja postat pe site-ul de licitaţii, urmând ca în scurt timp să fie depus şi anunţul de participare.

Un Comentariu la "Reparaţii capitale la Palatul de Justiţie"

  1. Adrian SM   17 februarie 2011 at 9:00 pm

    La atâţia bani ar trebui să-l dărâme şi să-l refacă din temelii…. Dar am totuşi o întrebare: cum morţii mă-si are ministerul justiţiei 12 milioane de euroi pentru renovarea unei clădiri care e totuşi într-o stare destul de bună şi nu se găsesc resurse pentru angajarea de personal? Că tot se plâng ce mult au de lucru….

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.