Un milion de lei pentru secţia ATI a Spitalului Judeţean


În cadrul programului naţional privind modernizarea secţiilor de Terapie Intensivă ale spitalelor din România, Ministerul Sănătăţii va aloca în acest an 27,875 milioane lei. Scopul programului constă în îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale de care beneficiază pacienţii operaţi sau cei care se află înainte de operaţie.

Din bugetul programului naţional, judeţului Satu Mare i-au fost alocaţi 1 milion lei, sumă ce va fi cheltuită pentru reabilitarea secţiei Anestezie Terapie Intensivă. Potrivit celor declarate de Csehi Arpad, preşedintele Consiliului Judeţean, în timpul vizitei pe care a efectuat-o recent la Spitalul Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Boli Contagioase, ministrul Cseke Attila a promis că va încerca să găsească fonduri guvernamentale pentru a sprijini proiectul de reabilitare a secţiei ATI. Ministrul Sănătăţii şi-a ţinut promisiunea, iar Consiliul Judeţean Satu Mare a primit confirmarea alocării sumei menţionate.

Un Comentariu la "Un milion de lei pentru secţia ATI a Spitalului Judeţean"

  1. Teo   16 februarie 2011 at 10:28 pm

    Degeaba se dau bani daca nu sut folositi cum trebuie..plus ca nici personalul nu e prea competent..sau poate e dar e neglijent si superficial

    Răspunde

Scrie un comentariu