Cristina Stahl, şuntată din nou la concursul pentru postul de director al DJTS Satu Mare


Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a organizat marţi, 15 februarie, un nou concurs pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Satu Mare. Primul concurs a avut loc anul trecut, în cea de-a doua jumătate a lunii noiembrie, iar campioana europeană la floretă Cristina Stahl, care a concurat pentru postul de director executiv a fost respinsă. Tot atunci a fost respins şi Marcel Tarţa, care a concurat pentru postul de director adjunct. Între timp, directorul interimar al DJTS, Florin Gal, a desfiinţat postul de director adjunct, astfel că la concursul de miercuri s-a prezentat doar Cristina Stahl, pentru ocuparea postului de director executiv.

Şi de data aceasta, Cristina Stahl a picat proba scrisă, nota obţinută fiind cu puţin mai mică decât 7, cea necesară, astfel că nu se mai poate prezenta la proba de interviu, prevăzută pentru joi, 17 februarie. Surse din cadrul Consiliului Judeţean Satu Mare ne-au declarat că Cristina Stahl a depus contestaţie, urmând ca în curând să se afle rezultatul acesteia.

Deşi nu ar trebui, şi de data aceasta PD-L îşi urmăreşte doar propriile scopuri şi preferă să promoveze nonvalorile, fără să ţină cont că fosta campioană europeană la floretă, Cristina Stahl, este cel mai bun sportiv sătmărean al ultimilor zece ani.

8 Comentarii la "Cristina Stahl, şuntată din nou la concursul pentru postul de director al DJTS Satu Mare"

 1. florin80   16 februarie 2011 at 9:52 pm

  o sugesti pt cristina: treci la PDL

  Răspunde
 2. Lucian   17 februarie 2011 at 1:51 pm

  Da , Gal asta o fi superman , hai mai terminati . Ce naiba credeti ca poate el decide intr-un minister . sa fim seriosi , Se exagereaza cu atacurile la adresa lui . Prea mult . Maine o sa scrieti ca schimba prefectul sau blocheaza postul .

  Răspunde
 3. mitru   17 februarie 2011 at 2:02 pm

  De ce nu se poate accepta ideea ca poate fata nu a stiut , e a doua oara cand pica . Gal asta nu poate bloca sau aranja concursuri ,ca doar e un simplu director . Cred ca exagerati !!!

  Răspunde
 4. Alex   17 februarie 2011 at 2:04 pm

  sigur ca da PDL este peste tot dupa unii oameni. Se promoveaza nonvalorile spuneti, dar de unde stiti ca Stahl daca a fost campioana europeana la floreta are calitatile necesare pentru aceasta functie???sa fim realisti, daca a fost un mare sportiv nu inseamna automat ca le stie pe toate…

  Răspunde
 5. stiri de 2 lei   17 februarie 2011 at 2:04 pm

  conform ultimelor stiri, s-a demonstrat ca pentru incalzirea globala este de vina Florin Gal cu acordul tacit al PDL. Marile puteri ale lumii au decis sa il cheme pe Florin Gal ca sa schimbe totul inapoi.

  P.S. Nu pot sa cred ca un portal de stiri poate fi atat de partinitor. presa functioneaza dupa principiul ~~audiatur ec altera pars~~ adica „sa fie ascultata si cealalta parte.„ voi il faceti pe gal non valoare promovata de PDL. ati cerut opinia PDL sau declaratia lui gal. NUIUUUUUUU!!!! pentru ca sunteti ziaristi de 2 lei!!!

  Răspunde
 6. dudu   17 februarie 2011 at 5:43 pm

  cum nu ar putea sti cum functioneaza sistemul fata asta daca a trait in el. cred ca principalul atu in fata lui gal este ca ea e sportiva si gal din cate am citit in presa are studii juridice deci, nici o legatura cu sportul. Asta e, n-are ce face fata daca nu vrea sa se afilieze la partid, pierde.

  Răspunde
 7. catre lucian   17 februarie 2011 at 6:07 pm

  o fata care are toate meritele sa ocupe functia de director ,doar sa se inscrie in pdl.

  Răspunde
 8. Lucian   17 februarie 2011 at 9:55 pm

  Ce naiba Stahl e sustinuta de UDMR asa ca nu vad de ce nu ar lua postul . Poate chiar nu a stiut . Sau daca a fost o sportiva remarcabila , ar trebui sa intre direct pe post ??? Eu cred ca nu . Gal a devenit o obsesie in Sm pentru multi, nu stiu de ce ..

  Răspunde

Scrie un comentariu