Trotuarul din Piaţa Libertăţii va fi refăcut


Refacerea trotuarului din Piaţa Libertăţii este una dintre lucrările care vor fi realizate în această primăvară, din banii prevăzuţi de Primăria Satu Mare pentru lucrările de reparaţii curente la străzi. Primarul Iuliu Ilyes a declarat că, întrucât dalele trotuarului au fost deteriorate în ultimii ani din cauza lucrărilor efectuate pentru utilităţi, se va interveni în vederea stabilizării acestora. Deocamdată se va lucra doar pentru refacerea trotuarului, aceasta fiind una dintre soluţiile ieftine adoptate în scopul redării aspectului şi stării impuse de poziţia centrală. Ulterior, refacerea pavajului va fi inclusă într-un proiect de reabilitare mai amplu care nu exclude nici amenajarea în zonă a unei parcări subterane – a declarat Ilyes.
O altă lucrare care va fi realizată în primăvara acestui an, prevede refacerea pavajului din Piaţa „25 Octombrie”, ca urmare a faptului că foarte multe dintre dale sunt deteriorate şi nu mai prezintă siguranţă. Primarul Ilyes a afirmat că în zonă se are în vedere inclusiv plantarea unor copaci, fără ca aceştia să afecteze spaţiul destinat organizării manifestărilor şi acţiunilor desfăşurate în aer liber.

Un Comentariu la "Trotuarul din Piaţa Libertăţii va fi refăcut"

  1. diutzu   15 februarie 2011 at 12:42 pm

    dupa ce o sa-l refaca o sa-si dea seama cei de la gaz sau apa ca mai trebuie sa-l sparga odata si iarasi o sa o luam de la capat

    Răspunde

Scrie un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.