Centrul nou… Polar

Proorocirea de acum câteva zile se pare că s-a adeverit. Gheaţa a fost spartă … însă, cu ce folos? După ce s-au chinuit zile la rând să mărunţească suprafaţa fostului patinoar din Centrul Nou, muncitorii s-au cam evaporat. E adevărat că gheaţa a fost făcută bucăţi dar micile „iceberg-uri” au rămas îngrămădite acolo unde au fost sfărâmate sub loviturile de târnăcop.

Şi dacă am zis că ar fi mai bine ca natura să-şi facă treaba se pare că nu am greşit prea mult. Dâmburile de gheaţă nu au decât să aştepte până ce razele de soare se vor mai întrema o ţâră pentru a le face nevăzute. Căci acolo unde târnăcopul şi barosul nu şi-a dus treaba până la capăt va reuşi poate soarele.  Însă, până ce mercurul termometrelor va prinde putere pentru a mai sălta câteva grade, trebuie să mai răbdăm câteva zile bune imaginea polară a Centrului Nou.

2 Comentarii la "Centrul nou… Polar"

  1. Adrian SM   15 februarie 2011 at 11:40 pm

    Chiar aveam de gând să bag o postare pe tema asta… :)) Eu cred că primăria pregăteşte o expediţie la Polul Nord şi acolo în piaţa 25 Octombrie probabil se antrenează…. :))

    Răspunde
  2. ioana   16 februarie 2011 at 6:42 pm

    probabil ca edili urbei noastre sunt mai melancolici si nu doresc sa dea uitarii anotimpul alb

    Răspunde

Scrie un comentariu