Accident de muncă la Tăşnad

Un bărbat din Tăşnad şi-a văzut ieri, moartea cu ochii când a ajuns cu piciorul stâng sub un tambur metalic. Văzând că situaţia este cât se poate de gravă, muncitorii au sunat imediat la “112”.

Din verificările oamenilor legii a reieşit faptul că, accidentul a avut loc în timp ce Ruben S. de 51, încerca să intre cu stivuitorul încărcat în atelier. Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM), Cristian Sas, spune că victima mergea chiar lângă stivuitor când s-a întămplat tragedia. Tamburul s-a dezechilibrat şi a alunecat de pe stivuitor. „Bărbatul de 56 de ani, apreciind greşit greutatea piesei metalice, a încercat să-l oprească cu piciorul. Piesa metalică i-a căzut peste picior, fracturându-l”, explică directorul ITM.

Ambulanţierii ajunşi şi ei la faţa locului, l-au transportat la secţia de Urgenţă a Spitalului Judeţean Satu Mare. În urma accidentului suferit, bărbatul s-a ales cu o fractură la piciorul stâng. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a condiţiilor în care a avut loc accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.