Prinşi cu “mâţa-n sac”

Trei tineri, îşi vor aminti mult şi bine de “lecţia” primită de la jandarmi. Pentru a-şi plătii amenzile aceştia vor trebuii să pună gologan peste gologan, deoarece, se pare, oamenii legii nu i-au iertat defel, pentru că s-au pus să vândă produse cu provenienţă incertă. Pe lângă amenda “dăruită” de către jandarmi, cei trei au rămas şi fără produsele de pe urma cărora s-au gândit să-şi înmulţească paralele.
Doi vânzători de treninguri şi unul de ţigări ucrainene au ajuns în atenţia jandarmilor sătmăreni. Pentru ai “lecuii” de astfel de lucruri, oamenii legii le-au pus în cârcă amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, şi au confiscat hainele şi ţigările pe care le aveau asupra lor. Oricum, afacerea nu a fost una rentabilă, având în vedere că valoarea mărfurilor din care cei trei tineri s-au gândit să facă ceva bani, nu trece de 500 de lei.
Ion B., de 38 de ani, Marius C. şi Robert D. au fost prinşi cu “mâţa-n sac”, weekendul trecut, în Piaţa de vechituri respectiv în Piaţa “Someş”, de lângă Spitalul Nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.