Paradă cu rochii de mireasă la final de”Art Mariage”


La fel ca în anii trecuţi, şi ediţia din acest an a Târgului de Nunţi “Art Mariage” s-a încheiat cu o paradă de modă. Evenimentul a avut loc la Teatrul de Nord şi a fost urmărit cu interes de spectatorii care au umplut sala până la refuz. În cadrul spectacolului care a început la ora 18:00, au fost prezenţi cu creaţii principalii designeri şi stilişti sătmăreni care au participat la Tărgul de Nunţi.

Alături de manechinele mari şi mici, care au prezentat ţinute de seară şi rochii de mireasă, a fost prezent cu un show şi creaţii vintage designerul băimărean Lorand Coza. Rochia de mireasă spectaculoasă, în greutate de 85 kg, realizată din peste 1.000 de metri de tull şi împodobită cu nu mai puţin de 1.500 de trandafiri, a reprezentat atracţia ediţiei din acest an a Târgului de Nunţi “Art Mariage”, atât pentru preţul de 7.000 euro, dar mai ales pentru că designerul a înscris-o în selecţia ce va avea la sfârşitul acestei luni în capitala Marii Britanii pentru nunta prinţului William cu Kate Middleton.

La reuşita spectacolului de duminică seara au contribuit cu minirecitaluri răsplătite cu aplauze generoase, Hermina Hotca, Iris Morar şi Aldo Blaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.