Hotelul „Dacia” ar putea fi cumpărat de Ministerul Culturii


Ministerul Culturii ar putea cumpăra hotelul „Dacia” dacă actualul proprietar ar decide să organizeze licitaţie pentru vânzarea imobilului. Afirmaţia a fost făcută astăzi de ministrul Culturii, Kelemen Hunor, cu prilejul unei conferinţe de presă organizate la sediul UDMR Satu Mare. Kelemen Hunor a menţionat că Ministerul Culturii ar putea face acest demers în baza dreptului de preempţiune, cu precizarea că acum nu poate nici măcar estima suma ce ar putea fi alocată în acest scop, deoarece este necesară mai întâi o evaluare realizată de experţi independenţi.
„Dacă imobilul va fi cumpărat, noi nu avem de gând să devenim patroni de hotel, ci am încerca să găsim soluţii în vederea includerii obiectivului în circuitul cultural. Deocamdată, ceea ce am reuşit să facem anul trecut, a fost să-l determinăm proprietarul imobilului să demoleze planşeul din beton aplicat în partea superioară a pasajului „Ştefan Ruha” – a declarat Kelemen Hunor.

Un Comentariu la "Hotelul „Dacia” ar putea fi cumpărat de Ministerul Culturii"

  1. romanu   12 februarie 2011 at 10:27 am

    viseaza ungurii la cai verzi pe pereti, sa viseze cit poftesc. pacat ca osanul asta pocait Tantas s-a impotmolit ca tiganul la mal, macar facea o biserica de-a lor acolo dar nu incapea pe mina ungurilor.

    Răspunde

Scrie un comentariu