Boschetar decedat la UPU


Un om al străzii a murit duminică după amiază la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Satu Mare, după ce a fost adus de către un echipaj al SMURD. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 ani, a fost găsit în preajma unor containere de pe bulevardul I.C.Brătianu, iar identitatea acestuia nu a putut fi stabilită.

La fel ca în toate cazurile de oameni ai străzii care ajung la UPU după ce sunt ridicaţi din diverse locuri de către echipajele SMURD sau ale Ambulanţei, pe lângă îngrijirile medicale necesare, aceştia sunt spălaţi, deparazitaţi şi îmbrăcaţi în haine curate. În cursul după amiezii, în ciuda îngrijirilor medicale de care a beneficiat pentru insuficienţa respiratorie identificată în urma investigaţiilor, bărbatul a decedat. Ulterior, conform procedurilor specifice în astfel de situaţii, a fost anunţată Poliţia.

Omul străzii a fost luat în primire de personalul UPU, care s-a ocupat de îngrijirea acestuia, chiar când ministrul Sănătăţii, Cseke Attila, efectua o vizită în Spitalul Judeţean Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.