Băutura … bat-o vina!

Se pare că jandarmii sătmăreni nu prea au avut timp de a se plictisi în weekendul trecut. Scandalurile s-au ţinut lanţ, iscate, cum se întâmplă mai totdeauna, după “şezători” prelugite, stropite din plin cu alcool.

Trei romi strigau şi înjurau cât îi ţinea gura fără să le pese prea mult de pacienţii, ori de angajaţii Spitalului Judeţean Satu Mare. Văzând că nu au şanse de a o scoate la capăt, medicii au cerut ajutorul jandarmilor. Cei trei, după ce au tras la măsea câteva pahare de tărie, s-au pus să înjure personalul medical al instituţiei. Pentru a-i lecui şi, pentru a-i lua la întrebări, oamenii legii i-au condus la Poliţie.

Şi cum se pare că cifra trei îi urmărea ca o piază rea pe jandarmi, în zorii zilei de sâmbătă, la ora 04.00, trei tineri s-au luat la harţă chiar în buricul Sătmarului. Când au ajuns la faţa locului, jandarmii şi-au dat seama numaidecât asupra originii scandalului. Răzmeriţa a fost iscată de un minor de 17 ani care, după ce a venit mai mahmur de la una din discotecile din oraş, s-a legat de doi tineri. Şi, cum era voinic nevoie mare, tânărul nu s-a liniştit nici în faţa jandarmilor. Pentru că a devenit violent, jandarmii s-au văzut nevoiţi să-l conducă la sediul instituţiei.

Şi cum nici “lumea satelor” nu e ferit de scandaluri şi, nici de eternul “cetăţean turmentat”, jandarmii s-au văzut chemaţi, duminică după-amiază, şi la Amaţi pentru a liniştii un bărbat care s-a apucat să spargă sticle şi pahare în cârciuma din sat. Pentru a fi mai “convingător” în faţa prietenilor de pahar, acesta a folosit şi un spray lacrimogen în incinta localului. Florin F., scandalagiul, a fost condus la sediul Poliţiei din Păuleşti pentru a fi luat la întrebări asupra motivelor scandalului iscat.

Cu doar două ore mai târziu, un echipaj de jandarmi, a fost chemat în cartierul romilor din Peleş pentru a aplana un scandal. Oamenilor legii nu le-a trebuit prea mult pentru a pune mâna pe scandalagiu. Dus la Poliţie, s-a dovedit că e vorba de Nicolae C., de 48 de ani din Peleş. Cercetările în cauză continuă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.