Ucigaşul din Bixad

După ce au băut împreună, se pare că s-au luat la harţă. Cel puţin aşa presupun oamenii legii care anchetează cazul lui Dumitru M., bărbatul găsit azi dimineaţă ucis cu bestialitate în propria locuinţă. Tragedia a avut loc în Bixad, iar vestea a băgat groaza în locuitori.

Trupul neînsufleţit al bărbatului de 62 de ani, a fost chiar de fica acestuia. Însă din concluziile medico-legale reiese că bărbatul a fost ucis încă aseară, în jurul orei 22.00. Nici dovezile nu întârzie să apară. Anchetatorii au reuşit încet-încet, să desfacă „nodul Gordian” al întâmplărilor petrecute cu o seară înainte în casa victimei. Se pare că Dumitru M. s-a pus la băut cu Ioan G., de 39 de ani din aceaşi localitate. Şi, cum alcoolul s-a adunat peste măsură, cei doi s-au luat la harţă. Însă cearta a luat o turnură sinistră. Tânărul a pus mâna pe cuţitul pe care-l avea la el şi, l-a împuns de mai multe ori pe bătrân în zona gâtului. Văzând ce a făcut a ieşit val-vârtej din casă lăsându-şi victima în voia sorţii.

Ucigaşul a ajuns în arestul Poliţiei şi riscă ani grei de închisoare, spun oamenii legii. În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Scrie un comentariu