Ucigaşul din Bixad

După ce au băut împreună, se pare că s-au luat la harţă. Cel puţin aşa presupun oamenii legii care anchetează cazul lui Dumitru M., bărbatul găsit azi dimineaţă ucis cu bestialitate în propria locuinţă. Tragedia a avut loc în Bixad, iar vestea a băgat groaza în locuitori.

Trupul neînsufleţit al bărbatului de 62 de ani, a fost chiar de fica acestuia. Însă din concluziile medico-legale reiese că bărbatul a fost ucis încă aseară, în jurul orei 22.00. Nici dovezile nu întârzie să apară. Anchetatorii au reuşit încet-încet, să desfacă “nodul Gordian” al întâmplărilor petrecute cu o seară înainte în casa victimei. Se pare că Dumitru M. s-a pus la băut cu Ioan G., de 39 de ani din aceaşi localitate. Şi, cum alcoolul s-a adunat peste măsură, cei doi s-au luat la harţă. Însă cearta a luat o turnură sinistră. Tânărul a pus mâna pe cuţitul pe care-l avea la el şi, l-a împuns de mai multe ori pe bătrân în zona gâtului. Văzând ce a făcut a ieşit val-vârtej din casă lăsându-şi victima în voia sorţii.

Ucigaşul a ajuns în arestul Poliţiei şi riscă ani grei de închisoare, spun oamenii legii. În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.