Rochia de mireasă gigant, la “Art Marriage” Satu Mare


Rochia de mireasă unicat creată de designerul şi stilistul băimărean Lorand Coza pentru nunta prinţului William cu Kate Middleton, va putea fi admirată săptămâna viitoare la Satu Mare în cadrul celei de-a treia ediţii a Tărgului de Nunţi “Art Mariage”. Rochia a fost realizată din peste 1.000 de metri de tull şi cântăreşte 85 de kilograme, şi doar materialele l-au costat pe designer 2.000 de euro.

Cu o lună în urmă, Asociaţia de Turism a municipiului Bucureşti a lansat o provocare caselor de modă şi designerilor din ţară: un concurs de schiţe pentru rochia de mireasă pe care Kate Middleton ar urma să o poarte în acest an, pe 29 aprilie, când se va căsători cu prinţul William, fiul prinţului Charles, moştenitorul tronului Regatului Unit. Schiţele designerilor trebuie trimise până în 14 februarie pe adresa oficială a ATMB, după care acestea vor fi trimise, în aceeaşi zi, familiei regale.

Între cei care au acceptat această provocare se află şi designerul şi stilistul băimărean Lorand Coza. Pentru acest eveniment, Lorand Coza a creat o rochie de mireasă spectaculoasă care cântăreşte 85 kg, iar pentru realizarea ei au fost folosiţi 1.000 de metri de tull, câţiva metri de mătase naturală şi peste 1.500 de trandafiri.

La sfârşitul săptămânii viitoare, în cadrul celei de-a treia ediţii a Târgului de Nunţi “Art Mariage”, rochia va putea fi admirată alături de celelalte toalete pentru nuntă ce vor fi expuse la Muzeul de Artă din Satu Mare. Carmen Frăţilă, organizatoarea evenimentului a declarat că Târgul “Art Mariage” va avea loc în 11, 12, respectiv 13 februarie, iar duminică, în ultima zi a evenimentului, de la ora 18:00, la Teatrul de Nord va avea loc o paradă de modă cu rochii de mireasă şi ţinute de gală.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.