Peste 17,5 milioane pentru reparaţiile curente ale străzilor

Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Iuliu Ilyes a declarat că suma menţionată reprezintă valoarea estimată a lucrărilor care vor fi realizate în zonele de NORD, respectiv SUD ale municipiului, în aceasta fiind incluse şi cheltuielile prevăzute pentru semnalizarea rutieră, în valoare de 1.375.000 lei. Pentru zona de NORD, valoarea estimată a lucrărilor este de 5.834.000 lei, în timp ce pentru zona de SUD aceasta se cifrează la 10.300.000 lei.

Referindu-se la intervenţiile prevăzute pentru zona de NORD a municipiului, primarul a afirmat că, pe lângă străzile Wolfenbütel, Simion Bărnuţiu, George Coşbuc, Trandafirilor, Ialomiţei, Ion Gallu, Corvinilor, Anton Pann şi Grigore Ureche, ca element de noutate sunt avute în vedere bulevardul I.C. Brătianu şi Piaţa Libertăţii, care necesită reparaţii preventive prin intermediul cărora să se evite degradarea şi mai accentuată a carosabilului, reparat ultima dată în urmă cu aproximativ 15 ani. În ceea ce priveşte zona de SUD, primarul a afirmat că, pe lângă continuarea lucrărilor din cartierul Micro 16, în paralel se va lucra şi în cartierele Carpaţi II şi Micro 17. Tot în zona de SUD, se va lucra pe o porţiune a străzii Magnoliei şi pe străzile din cartierul Soarelui. Totodată, o lucrare mai impoortantă din această zonă va fi realizată pe strada Botizului, unde este necesară schimbarea fundaţiei din dale de beton şi reasfaltarea parţială.

În afară de lucrările de reparaţii curente, în acest an vor fi continuate lucrările la străzile MIhai Viteazu şi Prahovei, respectiv în Piaţa Jean Calvin.

2 Comentarii la "Peste 17,5 milioane pentru reparaţiile curente ale străzilor"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.